Datteren af Kurdland

THE DAUGHTER OF KURDLAND – Danish Edition

_______

Datteren af Kurdland: Et liv Dedikeret Til Menneskeheden er historien om Dr. Widad Akreyi, den kurdiske aktivist, der blev et globalt ikon.

En stærk skildring af en lille skolepige, som trodser Saddam Husseins regime, overlever Anfal Folkemordet og siden bliver en prisbelønnet menneskerettighedersforkæmper.

 

Dr. Widad er vinderen af Pacem in Terris Fred og Frihedspris!

 

Ved at kombinere skarp prosa med fortryllende fortæller-talent trækker Widad gardinet tilbage og afslører med levende detaljer og forfriskende ærlighed de oplevelser, der har formet hende – fra barndommen i Kurdistan-regionen, hvor hun var dømt til forfølgelse, til hendes år som universitetsstuderende, der hun som 17-årige forpligtede sig til at dokumentere forbrydelser mod menneskeheden, til hendes fænomenale modstandskraft i eksil. Datteren af Kurdland tager læseren på en intim rejse for at afdække dybe sandheder, der gælder til alle tider, men især i den nuværende sammenhæng. Ladet med vid og visdom, denne bog stiller universelle spørgsmål: Skal vi altid gøre, hvad andre siger? Hvor vigtigt er det at trodse normer? Hvor meget af os selv skal vi være villige til at kompromittere for andres skyld? Og hvor meget skal vi være parate til at betale?

 

En profil i mod, Widad er i dag et internationalt ikon for fred og kvinders empowerment, og er den yngste vinder af Pacem in Terris Fred og Frihedspris, dermed sluttede hun sig til verdensberømte figurer af tidligere prismodtagere med blandt andre John F. Kennedy, Mother Teresa, Desmond Tutu og Dalai Lama. Et vidnesbyrd på menneskets udholdenhed, Datteren af Kurdland vil inspirere og overraske både mænd og kvinder.

 

 

Honorarer er doneret til velgørenhed!

 

BOOK

BESTIL NU > Amazon

 

 

Book Trailers in Danish and Kurdish